Close

Cotxes Electrics

 

Els vehicles elèctrics els darrers anys s’han utilitzat; recintes tancats per aplicacions particulars (carrets per a persones amb mobilitat reduïda, carrets per a golf, etc.); Però avui en dia els fem servir com a mitja de transport. Les característiques destacables d’aquests són:

– El motor pot ser de corrent continu  de corrent altern.

 

– Els de corrent continu proporcionen una elevada acceleració i un sistema de regulació de la velocitat relativament senzill i conegut.

 

– Els de corrent altern poden ser síncrons o asíncrons, són més robustos i fàcils de mantenir, i aconsegueixen un millor rendiment que els de corrent continu.

 

-Des del punt de vista tècnic, el principal inconvenient que en l’actualitat encara presenten una limitada autonomia, que podem situar entre els 80 i 200 km

Cotxes Híbrids

Un vehicle híbrid és un tipus de vehicle que funciona amb més d’una font d’energia.  Tipus de cotxe híbrids: . Cotxe microhíbrid: Permeten engegar el cotxe i recórrer distàncies curtes. . Cotxe híbrid elèctric:Aquest tipus de vehicle permet el funcionament independent del motor tèrmic amb l’elèctric; tot i que aquest segon agafa més protagonisme a l’hora d’arrencar el cotxe.&nbsp;<br><br>3. Cotxe híbrid endollable:  La bateria d’aquesta mecànica té més capacitat i un motor elèctric més potent.